Localizació

Ubicació

La localitat de Ziga, pertanyent a la Vall de Baztan, està situada al nord de la província de Navarra. Distàncies respecte a altres llocs:

  • Pamplona: 45 Km.
  • Sant Sebastià: 64 Km.
  • Bilbao: 160 Km.
  • Biarritz: 70 Km.
  • Elizondo: 7 Km.

Des de Pamplona

Prendre la N-121-A sentit Pamplona – Irún i una vegada travessats els dos túnels de Belate, a pocs metres de la sortida desviament a la dreta direcció Almandoz per la N-2540. Circular per aquesta carretera secundària deixant les localitats de Almandoz, Berroeta i Aniz i arribarem a Ziga. Prenent com a referència l’església, ens dirigirem cap a ella que es troba a la part alta del poble. La casa es troba abans de l’església, just al final de la pujada.

Des de Guipúscoa

Cal prendre l’última sortida de l’autopista a Behobia i ens incorporem a la N-121-A sentit Irún – Pamplona. Seguim per la N-121-A durant 40 km (no us desvieu per la sortida de Elizondo) i ens trobem amb un desviament senyalitzat (Berroeta- Aniz- Ziga). Després de 600 metres d’enllaç, girem a l’esquerra i ens incorporem a la NA-1210. Circulant per aquesta carretera secundària, deixem les localitats de Berroeta i Aniz i arribarem a Ziga. Prenent com a referència l’església, ens dirigirem cap a ella que es troba a la part alta del poble. La casa es troba abans de l’església, just al final de la pujada.

TOP
Contacta directamente con nosotros por WhatsApp:
699 47 80 28
Powered by